Recent zijn wij een Telefoon & Tablet café gestart. Dit vindt plaats in ontmoetingscentrum Meteoor op de volgende vrijdagen van 17:30 tot 19:30 uur. De tot nu toe geplande datums zijn:  

16-06-2017 
30-06-2017

 

Tijdens de zomervakantie zijn wij verhuisd naar de nieuwe locatie, zodat we op de clubavond van 7 september niet meer in de Krinkelhoek zitten. De nieuwe locatie is:

Ontmoetingscentrum Meteoor,
Oude Litherweg 20,
5346 RT  OSS

 

Tijdens de jaarvergadering hebben we het gehad over het programma voor 2016. Er is hiervoor een enquête formulier opgesteld. Deze kan hier worden ingevuld en daarna worden opgestuurd naar het mailadres ossdenbosch@ptcc.nl.

Word
PTCC Vragenlijst demonstraties 2016
Word [681.8 KB]
Download (3 downloads)

Vanaf begin januari 2014 hebben wij er een nieuwe sponsor bij BCC Blom Computer Consult. Zij geven allerlei trainingen die variëren van beginners cursussen tot en met op maat gemaakte trainingen. Informatie hierover kan opgevraagd worden via het volgende e-mail adres: ossdenbosch@ptcc.nl. Informatie kan ook gevonden worden op website www.computercursus.com.

 

We zullen ook voortaan een herinneringsmail versturen voor de clubavond. Wil je deze mail ontvangen stuur dan een e-mail naar het volgende adres met daarbij je naam en adresgegevens: ossdenbosch@ptcc.nl

 

Er kunnen voortaan goederen worden aangeboden die door ons dan op de clubavond te koop worden aangeboden. De spelregels hiervoor liggen bij de ingang van het clubgebouw.