Het programma van de PTCC afdeling Oss-Den Bosch ziet er voor de komende maanden als volgt uit op in het Ontmoetingscentrum Meteoor op de Oude Litherweg 20 in Oss. Om de route vanaf uw huis te berekenen, klik hier. De zaal is open vanaf 19:30 en de avond begint om 20:00.

 

5 februari 2020: Op deze avond zullen wij onze jaarlijkse vergadering houden.  

Agenda Ledenvergadering 2020 02 05
PDF – 91.4 KB 1 download
Notulen Ledenvergadering PTCC 2019 02 06 Concept
PDF – 106.9 KB 1 download

Tevens vind er dan verloting plaats onder degene die 4 van de 6 avonden aanwezig zijn geweest in de periode van september 2019 t/m februari 2020.

 

4 maart 2020: Merle van de Veerdonk zal vanavond een demonstratie geven over de "Verderkijkdoos". De ‘Verderkijkdoos’ omvat alles wat je nodig hebt als je in een creatieve bui bent. Knutselen! Ontwerpen! Uitvinden! Ontdekken!  Leren! Creëren! Zoeken! Knippen! Lijmen! Tekenen! Maar ook digitaal aan de slag. Daagt je uit om zelf iets te bedenken en ook echt te maken. Laat je in je verbeelding duiken en je creativiteit ontdekken. En waar je de wereld door jouw eigen grenzeloze fantasie kunt beleven. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam. Meer informatie hierover kun je vinden op haar website: https://www.verderkijkdoos.nl/VKD/

 

Meer informatie over de programma's voor de komende maanden zal binnenkort op deze site verschijnen. 

 

De onderstaande foto's geven een impressie hoe het er op de avonden aan toe gaat.

Entree

Seniorenbeurs Berghem 2019

Clubavonden