Het programma van de PTCC afdeling Oss-Den Bosch ziet er voor de komende maanden als volgt uit op in het Ontmoetingscentrum Meteoor op de Oude Litherweg 20 in Oss. Om de route vanaf uw huis te berekenen, klik hier. De zaal is open vanaf 19:30 en de avond begint om 20:00.

 

4 december 2019: Herman Post zal OCR (Optical character recognition; in het Nederlands: optische tekenherkenning) gaan behandelen. Dit is  een transformatie waarbij uit een afbeelding van een tekst door middel van patroonherkenning alle tekens uit de afbeelding als zodanig worden herkend en apart opgeslagen door een computer(programma). Oftewel, de tekst uit een afbeelding wordt omgezet in bewerkbare tekst.

 

8 januari 2020: Deze avond zullen we het e.e.a. van Microsoft Excel laten zien. Dit is een krachtig rekenprogramma, waarmee je mooie berekeningen en grafieken kunt maken. Stuur eventueel een mail over mogelijke vragen die u over dit programma hebt naar ossdenbosch@ptcc.nl met als onderwerp Excel.

 

5 februari 2020: Op deze avond zullen wij onze jaarlijkse vergadering houden.  De agenda en notulen zullen binnenkort hier worden geplaatst.
Tevens vind er dan verloting plaats onder degene die 4 van de 6 avonden aanwezig zijn geweest in de periode van september 2019 t/m februari 2020.

 

Meer informatie over de programma's voor de komende maanden zal binnenkort op deze site verschijnen. 

 

De onderstaande foto's geven een impressie hoe het er op de avonden aan toe gaat.

Entree

Seniorenbeurs Berghem 2019

Clubavonden