Het programma van de PTCC afdeling Oss-Den Bosch ziet er voor de komende maanden als volgt uit op in het Ontmoetingscentrum Meteoor op de Oude Litherweg 20 in Oss. De zaal is open vanaf 19:30 en de avond begint om 20:00.

 

5 april 2023: Onze voorzitter Herman Post zal het e.e.a. vertellen over het 3D printen, Hierbij laat hij ook zijn 3D printer zien en mogelijk verzorgt hij hierbij een kleine demonstratie.

 

3 mei 2023: Rond de vakanties worden er veel foto's gemaakt. Op deze avond zal er uitleg worden gegeven over het maken van een digitaal fotoboek.

 

7 juni 2023: Het is al weer een tijd geleden en daarom zal er weer een keer iets over Microsoft Word worden verteld. Als er vragen zijn over dit programma dan kunnen die vooraf gemaild worden ossdenbosch@ptcc.nl onder vermelding van Microsoft Word vragen. De vragen zullen dan op de avond worden behandeld.

 

5 juli 2023: We zullen het programma/app NS Reisplanner behandelen, waarmee eenvoudig een route via het openbaar vervoer gepland kan worden. Als er toch over is zullen we ook nog Google Maps bespreken.

 

Meer informatie over de programma's voor de komende maanden zal binnenkort op deze site verschijnen. 

 

De onderstaande foto's geven een impressie hoe het er op de avonden aan toe gaat.

Entree

Seniorenbeurs Berghem 2019

Clubavonden