Zoals de meeste al hebben gehoord is de uitgever van het blad Computer Easy failliet gegaan. FNL heeft een doorstart gemaakt onder de naam FNL Media en brengt op dit moment weer een aantal bladen uit. Kijk voor het laatste nieuws over FNL op de hoofdpagina van de PTCC via deze link https://www.ptcc.nl/van-de-voorzitter.

Op de laatste landelijke vergadering is gekozen om te kiezen voor het blad Computer Idee. Computer Idee verschijnt 26 keer per jaar en meer informatie over Computer Idee kan gevonden worden op hun site. Wanneer alles volgens planning verloopt krijgen onze leden op 25 mei 2018 het eerste exemplaar binnen met daarin een inlay met een uitleg van het hoe en waarom. Alle leden dus ook degene die al Computer Idee hebben, krijgen de eerste keer een exemplaar van Computer Idee. Bij de tweede run zullen de leden dan, indien nodig, een ander blad van Reshift ontvangen te weten Tips & Trucks, PCM of Computer Totaal afhankelijk welke " Reshift" bladen ze nu ontvangen

Alle leden van de PTCC krijgen ook toegang tot de digitale versie van Computer Idee.

 

Op 2 mei 2018 is het Brabants Dagblad bij ons op bezoek geweest en heeft een mooi stuk geschreven. Dit stuk is te lezen in onderstaande foto (de foto kan vergroot worden door op foto te klikken).

Tijdens de jaarvergadering hebben we het gehad over het programma voor 2018. Er is hiervoor een enquête formulier opgesteld. Deze kan hier worden ingevuld en daarna worden opgestuurd naar het mailadres ossdenbosch@ptcc.nl.

Word
PTCC Vragenlijst demonstraties 2016
Word [681.8 KB]
Download (14 downloads)

We zullen ook voortaan een herinneringsmail versturen voor de clubavond. Wil je deze mail ontvangen stuur dan een e-mail naar het volgende adres met daarbij je naam en adresgegevens: ossdenbosch@ptcc.nl

 

Er kunnen voortaan goederen worden aangeboden die door ons dan op de clubavond te koop worden aangeboden. De spelregels hiervoor liggen bij de ingang van het clubgebouw.