PTCC Extra informatie:

 

Ook wij in Oss merken dat het PC gebeuren nauwelijks nieuws geeft, waardoor de belangstelling ook bij ons afneemt.

Daarom menen wij extra activiteiten te moeten ontwikkelen. Dit proberen wij te doen binnen de geraamde kosten voor workshops.

 

Wij noemen deze activiteiten PTCC extra. De activiteiten vinden plaats in “Ons huis van de Wijk” (zie agenda).

 

Wat zijn die:

Arduino minicomputers.

We proberen een groep leden de programmeertaal te leren en allerlei proefjes te realiseren. Met schakelaar en ledlampjes kan je al leuke dingen doen. Dit doen we voorlopig 1x per week. Meedoen kan als men betaald voor de kosten van de materialen.

 

Domotica groep.

Door leuke contacten met Robshop, een Europees Domotica bedrijf dat in Oss is gevestigd, kunnen we op de hoogte blijven wat op dit gebied te koop is. De ontwikkelingen in deze branche gaan zodanig dat snel overjarige artikelen ontstaan. Dit bedrijf wil ons behoorlijk sponsoren, als wij zeer goedkoop de overjarige spullen aan onze leden kunnen en willen verkopen. Het mes snijdt aan twee kanten omdat zij van hun spullen afkomen en onze leden voor enige euro’s leuk en goed bruikbaar materiaal kunnen kopen. Dit om te spelen en of serieuze alarm installaties aan te leggen. Voor deze leden hebben we ook 1 keer per week een begeleiding om te dit te activeren en hiermee te experimenteren.

 

 

Op 2 mei 2018 is het Brabants Dagblad bij ons op bezoek geweest en heeft een mooi stuk geschreven. Dit stuk is te lezen in onderstaande foto (de foto kan vergroot worden door op foto te klikken).

Tijdens de jaarvergadering hebben we het gehad over het programma voor 2018. Er is hiervoor een enquête formulier opgesteld. Deze kan hier worden ingevuld en daarna worden opgestuurd naar het mailadres ossdenbosch@ptcc.nl.

PTCC Vragenlijst demonstraties 2016
Word – 681.8 KB 902 downloads

We zullen ook voortaan een herinneringsmail versturen voor de clubavond. Wil je deze mail ontvangen stuur dan een e-mail naar het volgende adres met daarbij je naam en adresgegevens: ossdenbosch@ptcc.nl

 

Er kunnen voortaan goederen worden aangeboden die door ons dan op de clubavond te koop worden aangeboden. De spelregels hiervoor liggen bij de ingang van het clubgebouw.